Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Öğrencileri “İçimdeki Çocuk” Sergisini Ziyaret Etti

Çizgi Film ve Animasyon Bölümü öğrencileri, 16. İstanbul Bienali kapsamında 17 Ekim Perşembe günü Ömer M. Koç koleksiyonundaki eserlerden oluşan “İçimdeki Çocuk” sergisini ziyaret etti.

Yeni Medya ve İletişim Bölümü ile Çizgi Film Animasyon Bölümü tarafından organize edilen gezide, öğrencilere bölüm öğretim elemanları rehberlik etti. Osmanlı İmparatorluğu’nun son döneminin en önemli yapılarından olan Abdülmecid Efendi Köşkü’ndeki Türkiye’den ve dünyadan yaklaşık 60 sanatçının 100’den fazla eserini bir araya getiren sergiyi gezen öğrenciler, 17. yüzyıldan günümüze kadar uzanan çizgide birçok disiplinden çalışmayı inceleme şansını yakaladılar.

Son Güncelleme Tarihi: Çar, 10/30/2019 - 10:40